Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


 

Faith

Faithis geboren in 2019 als tweede in een gezin met 4 kinderen. Faith heeft 2 broers en 1 zusje. Faiths vader overleed in mei 2020 na een kortdurende heftige ziekte. Haar tante van moeders kant zorgt voor Faith. De tante heeft de zorg voor de kinderen op zich genomen, maar is zelf ook arm en leeft van de opbrengst van een klein stukje land waarvan ze nauwelijks haar eigen kinderen kan verzorgen. Faith woont in Bungokho/Mbale en zit daar op St. Peters Nursery school in de peuterklas.

Elijah

Elijah is geboren in 2017 als tweede in een gezin met 2 kinderen. Hij heeft 1 broertje en is volledig wees. Elijah’s vader overleed in 2016 na een motorongeval. Tot die tijd woonden ze in Kampala. Het gezin verhuisde naar Mbale, waar zijn moeder overleed in 2020, ws. aan Corona.  Zijn tante van moeders kant zorgt voor Elijah. De tante heeft de zorg voor de kinderen op zich genomen, maar is zelf ook arm en leeft van de opbrengst van kleine klusjes en bananenverkoop, waarvan ze nauwelijks haar eigen kinderen kan verzorgen. Ze heeft ook geen eigen huis. Elijah woont in Mbale en zit daar op Mayor primary school.

 

Paul

Paul is geboren in 2017 als 3de in een gezin met 4 kinderen. Hij heeft 1 zus en 2 broers. Pauls vader overleed in 2018 door een motorongeluk. Dans opa en oma proberen voor hem te zogen, maar  zij zijn erg arm en hebben geen bron van inkomsten. Ok zijn ze oud en ziekelijk en wonen in een omgeving die regelmatig overstroomt.  Ze hebben dringend hulp nodig. Paul woont in Bumbobi Mbale District en zit daar op de Bukhumwa primary school in klas 1.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.