Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


Ikira

Ikira Were is geboren in2018 als 7de in een gezin met 4 jongens en 4 meisjes. Zijn vader overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Zijn moeder probeert met klusjes buitenshuis de kost te verdienen, maar dat is erg moeilijk met zo veel kinderen. Oma helpt ook, maar is zwak van gezondheid. Het gezin woont in een tijdelijk huis in Nabiganda- Butaleja. Ikira zit op de Queens Nursery School

Daniel

Daniel is in 2018 geboren en is enig kind van zijn moeder. Daniels vader kwam in 2019 om het leven bij een verkeersongeluk. De familie is erg arm. De moeder heeft geen bron van inkomsten, ze ging terug naar haar ouders na het verlies van haar man. Haar ouders zijn oud, het leven is zwaar nu ze een kind heeft. Ze wonen in Mbale en Daniel zit op de Little Angels Primary School in P1.

Trinah

Trinah is in 2019 als jongste geboren in een gezin met 5 broertjes en 4 zusjes. Trinah’s vader overleed in 2020 aan de gevolgen van Covid. Trinah verblijft nu bij haar tante die voor haar zorgt. De familie is erg arm. De tante is huisvrouw en boerin zonder inkomen. Ze doet soms kleine klusjes, zoals de tuin bijhouden voor anderen om het gezin te onderhouden, wat niet duurzaam is. Ze wonen in Mbale en Trinah zit op de CCP Family Nursery school in de kleuterklas.

Angel

Angel werd in 2018 als jongste geboren in een gezin met twee jongens en drie meisjes. Haar vader overleed in 2021 aan de gevolgen van een slangenbeet. Het gezin woont een Kamonkoli en Angel zit op de Divine Primary School in klas P1. Het gezin is erg arm. Angels moeder probeert af en toe geld te verdienen door het werken in de tuin bij anderen. Uit het gezin worden twee kinderen door CCP ondersteund.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.