Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


Dorien

Dorien is geboren in 2019 als derde in een gezin met één jongen en twee meisjes. De vader van Dorien overleed in 2020 aan een hartaanval. De moeder zorgt voor haar kinderen maar is erg arm. Ze werkt In de tuinen van mensen en probeert ook af en toe zelf wat groenten te verkopen Maar dat is onvoldoende om het gezin te onderhouden. Het gezin woont in Kachuru -Butebo. Dorien zit op de  Kabwangazi demonstration school In de hoogste kleuterklas.

Grace

Grace is geboren in 2017 als tweede in een gezin met 2 jongens en 2 meisjes. Toen ze twee jaar oud was is de moeder van Grace overleden aan kanker. De vader schijnt nog te leven maar het is onbekend waar hij is. Het is een man uit Kenya, die de moeder van Grace zwanger maakte tijdens haar studententijd en daarna verdween. De oma van Grace zorgt op dit moment voor haar. Ze wonen in Mbale en Grace zit op de Nabuyonga school In de kleuterklas. Het gezin is erg arm de grootmoeder werkt als kok maar heeft een groot aantal kinderen om voor te zorgen. Bovendien is ze zelf HIV positief

Reuben

Reuben is geboren in 2019 als jongste in een gezin met 4 jongens. Toen Reuben 1 jaar oud was, is zijn vader overleden aan de gevolgen van een Corona infectie. Zijn moeder zorgt voor Reuben, maar ze is erg arm en heeft geen vaste inkomsten. Ze is een jonge weduwe die zo goed en kwaad als het kan probeert voor de jongens te zorgen. De hulp van CCP is erg nodig. Het gezin woont in Manafwa en Reuben zit op Bulako kleuterschool.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.