Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


Vincent

Vincent is in 2018 geboren als vierde in een gezin met 4 jongens. Vincents moeder is begin 2023 om het leven gekomen door huiselijk geweld. Vincents vader zit in de gevangenis. Oma zorgt op dit moment voor Vincent maar zij heeft geen bron van inkomsten en is erg arm. Naast Vincent heeft ze ook nog andere kinderen onder haar hoede. Vincent zit op de Namanyonyi school In de kleuterklas.

Dorien

Dorien is geboren in 2019 als derde in een gezin met één jongen en twee meisjes. De vader van Dorien overleed in 2020 aan een hartaanval. De moeder zorgt voor haar kinderen maar is erg arm. Ze werkt In de tuinen van mensen en probeert ook af en toe zelf wat groenten te verkopen Maar dat is onvoldoende om het gezin te onderhouden. Het gezin woont in Kachuru -Butebo. Dorien zit op de  Kabwangazi demonstration school In de hoogste kleuterklas.

Grace

Grace is geboren in 2017 als tweede in een gezin met 2 jongens en 2 meisjes. Toen ze twee jaar oud was is de moeder van Grace overleden aan kanker. De vader schijnt nog te leven maar het is onbekend waar hij is. Het is een man uit Kenya, die de moeder van Grace zwanger maakte tijdens haar studententijd en daarna verdween. De oma van Grace zorgt op dit moment voor haar. Ze wonen in Mbale en Grace zit op de Nabuyonga school In de kleuterklas. Het gezin is erg arm de grootmoeder werkt als kok maar heeft een groot aantal kinderen om voor te zorgen. Bovendien is ze zelf HIV positief

Kevin

Kevin is geboren in 2018 als derde in een gezin met twee jongens en een meisje. De vader van Kevin is in 2020 overleden aan een hartstilstand. Kevins moeder zorgt voor hem maar ze is erg arm. Ze probeert geld te verdienen door kleine karweitjes te doen voor anderen maar dat is onvoldoende om van te bestaan. Kevin zit op de NamanYonyoi primary school In de kleuterklas. Het gezin heeft hulp nodig.

Desire

Desire werd geboren in 2016 als jongste in een gezin met 4 jongens en 5 meisjes. De vader van Desire overleed in 2017 door een motorongeluk. Hij was een zakenman en kreeg een ongeluk terwijl hij zelf op de motor reed. De moeder wist er geen raad meer en heeft het gezin treurig genoeg verlaten en de zorg voor Desire overgelaten aan een tante. Desire zit op de Masaba Primary school in P1.

Jeremiah

Jeremia werd geboren in 2016 als vierde in een gezin met 3 jongens en 2 meisjes. Zijn vader overleed in 2022 bij een ongeluk. Hij was van beroep chauffeur en de kostwinner van het gezin. De moeder probeert nu klusjes te doen voor anderen, maar dat levert onvoldoende op om van te leven met het gezin. Jeremiah jij zit op de Bungwanyi Primary school in P1.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.