Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


Ikira

Ikira Were is geboren in2018 als 7de in een gezin met 4 jongens en 4 meisjes. Zijn vader overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Zijn moeder probeert met klusjes buitenshuis de kost te verdienen, maar dat is erg moeilijk met zo veel kinderen. Oma helpt ook, maar is zwak van gezondheid. Het gezin woont in een tijdelijk huis in Nabiganda- Butaleja. Ikira zit op de Queens Nursery School

Daniel

Daniel is in 2018 geboren en is enig kind van zijn moeder. Daniels vader kwam in 2019 om het leven bij een verkeersongeluk. De familie is erg arm. De moeder heeft geen bron van inkomsten, ze ging terug naar haar ouders na het verlies van haar man. Haar ouders zijn oud, het leven is zwaar nu ze een kind heeft. Ze wonen in Mbale en Daniel zit op de Little Angels Primary School in P1.

Angel

Angel werd in 2018 als jongste geboren in een gezin met twee jongens en drie meisjes. Haar vader overleed in 2021 aan de gevolgen van een slangenbeet. Het gezin woont een Kamonkoli en Angel zit op de Divine Primary School in klas P1. Het gezin is erg arm. Angels moeder probeert af en toe geld te verdienen door het werken in de tuin bij anderen. Uit het gezin worden twee kinderen door CCP ondersteund.

James

James is in 2018 geboren als tweede kind. James heeft nog 2 broertjes. Zijn vader is in 20219 overleden aan de gevolgen van Covid. James en zijn broers verblijven bij hun oma, terwijl hun moeder probeert wat te verdienen. De oma is oud en zwak en niet in staat om geld te verdienen. Het gezin heeft onze hulp hard nodig. Ze wonen in Busoba village waar James op de St. Joseph kleuterschool zit. James is een half broer van Daniel.

Daniel (2)

Daniel is in 2019 geboren als tweede kind. Hij heeft nog 2 broertjes. Zijn vader is in 20218 omgekomen bij een motorongeluk. Daniel en zijn broers verblijven bij hun oma die zelf ook oud en zwak is en niet in staat om geld te verdienen.. Ze wonen in Busoba village waar Daniel op de Gideon kleuter- en lagere school zit.  Het gezin heeft onze hulp hard nodig. Daniel lis ene half broer van James.

Victoria

Victoria  is in 2019 geboren als oudste kind. Zij heeft nog 1 broertje. Haar vader is in 2020 overleden door voedselvergiftiging.  Victoria en haar broertje verblijven bij hun oma die zelf ook oud en zwak is en niet in staat om geld te verdienen. Hun moeder is hertrouwd, maar zoals dat vaker gaat in Uganda neemt de nieuwe man geen verantwoordelijkheid voor de kinderen en worden de kinderen dan bij oma ondergebracht. Ze wonen in Busoba village waar Victoria op de Gideon kleuter- en lagere school zit.  Het gezin heeft onze hulp hard nodig.

Emma (Emmanuel)

Emma is in 2019 geboren als zesde in een gezin met drie jongens en drie meisjes. Zijn vader is in 2018 overleden ten gevolge van hoge bloeddruk en haar moeder is zwak ten gevolgde van HIV besmetting.  Emma en zijn broertjes en zusjes verblijven bij hun oma die zelf ook oud en zwak is en niet in staat om geld te verdienen. Ze wonen in Busoba village waar Victoria op de St. Joseph kleuterschool zit. De familie is erg arm heeft onze hulp hard nodig.

 


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.