Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de kinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer van de kinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wij zoeken een sponsor voor:


Agatha

Agatha is geboren op 17 september 2014 en heeft 3 zussen. Agatha is de oudste. Agatha’s vader overleed op 6 december 2019 nadat hij werd aangereden door een auto. Het gezin woont in armoede in Kamonkoli. De moeder is 23 en doet aan landbouw. Een oom kijkt ook naar het gezin om. Agatha zit op kleuterschool Bumb Foundation Nursery school.


Sharif

Sharif is geboren op 23 juni 2013 en is het zesde kind in de rij van 3 jongens en 5 meisjes. Sharifs vader werd op 18 maart 2015 vermoord. Een tante helpt in de zorg voor het gezin dat in armoede in Namanyonyi woont. De tante heeft een kleine boerderij, maar heeft veel kinderen om te ondersteunen. Sharif zit op de Namanyonyi Primary School in P1.


Raufa

Raufa is geboren op 19 juli 2012 en ze woont met haar moeder en oma in Mbale. Raufa’s vader overleed op 14 juli 2015 door een verkeersongeval. Oma verdient wat geld en helpt daar Raufa en haar moeder mee, maar het gezinnetje woont in armoedige omstandigheden. De moeder trekt er regelmatig op uit om geld te verdienen. Raufa zit in P1 van de Bukiti primary school.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.