Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


Mercy

Mercy is geboren in 2018 als jongste in een gezin met 9 kinderen. Mercy heeft 6 broers en twee zusjes. Haar vader is in 2020 overleden aan een leverziekte. Ze woont met haar moeder en broers en zussen in Manafwa. Ze  zit op de kleuterschool in Bulako. De moeder van Mercy werkt af en toe voor andere gezinnen In het dorp om zo wat geld te verdienen voor haar gezin, maar ze zijn erg arm en hebben hulp nodig van CCP.

Rehana

Rehana werd geboren in 2017 als derde in een gezin met 4 kinderen. Zij heeft 3 zusjes. Haar vader overleed in 2021 aan de gevolgen van corona. Rehana woont met haar moeder en zusjes in Manafwa. Rehana zit op de kleuterschool in Bulako. De familie is erg arm. De moeder werkt af en toe op het land voor anderen In het dorp, maar verder is er geen bron van inkomsten. Ze hebben dringend hulp nodig!

Peninah

Peninah werd in 2019 geboren als de zevende in een gezin met 9 kinderen. Ze heeft 6 broers en twee zusjes. De vader van Peninah overleed in 2021 aan de gevolgen van Corona. Peninah zit op de Watakhunaschool In de peuterklas. Haar moeder probeert af en toe geld te verdienen Met werkjes voor anderen, maar het gezin is te groot voor haar om het te kunnen onderhouden. Ze hebben dringend hulp nodig

Ian,

Ian werd in 2017 geboren in een gezin met 4 kinderen. Ian is de derde. Zijn vader overleed in 2020 aan de gevolgen van Corona. Het gezin woont in Manafwa en Ian zit op de Bulako kleuterschool. Zijn moeder is nog erg jong en de zorg voor het gezin is te zwaar voor haar. Door af en toe wat te verdienen probeert ze in te overleven. Ze hebben hulp nodig!

Angel

Angel werd in 2017 geboren als jongste in een gezin met 4 kinderen. Ze heeft een broer en twee zusjes. De vader overleed in 2019 aan de gevolgen van gele koorts. Het gezin woont in Manafwa. De moeder heeft geen bron van inkomsten. Ze doet af en toe losse werkjes voor anderen, maar dat is niet duurzaam. Angel zit op de Revival kleuterschool. Het gezin heeft dringend hulp nodig.

Allan

Allan werd in 2017 geboren als derde in een gezin met 4 kinderen Allen heeft twee broers en één zusje. Zijn moeder leeft nog, maar zijn vader is in 2021 overleden aan de gevolgen van een voedselvergiftiging. Het gezin woont in Butalejja waar Allan op de Queen of Peace primary school zit. Zijn moeder werkt af en toe In de tuinen van mensen In de buurt, maar dit geeft onvoldoende stabiel inkomen om het gezin te onderhouden.

Difasi

Difasi is geboren in 2015 als oudste in een gezin met 2 kinderen. Difasi heeft één jonger broertje. Zijn vader was psychisch ziek en verdween uit beeld in 2020. Men zei dat hij was overleden maar zijn lichaam is nooit gevonden. Difasi’s oma probeert voor hem te zorgen, maar ze is eg arm en oud. Het gezin woont in Mbale waar Difasi op de kleuterschool zit. Dit gezin heeft geen bron van inkomsten er is aangewezen op de hulp van CCP.

Clear

Clear is geboren in 2017. Ze is enig kind. Haar vader overleed in 2020 door een motorongeluk. Clear’s moeder probeert voor haar te zorgen, maar ze is erg arm en zwak. Ze verbouwt wat groenten. Het gezin woont in Sironko waar Clear op de kleuterschool zit


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.