Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de kinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer van de kinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wij zoeken een sponsor voor:


Agatha

Agatha is geboren op 17 september 2014 en heeft 3 zussen. Agatha is de oudste. Agatha’s vader overleed op 6 december 2019 nadat hij werd aangereden door een auto. Het gezin woont in armoede in Kamonkoli. De moeder is 23 en doet aan landbouw. Een oom kijkt ook naar het gezin om. Agatha zit op kleuterschool Bumb Foundation Nursery school.


Raufa

Raufa is geboren op 19 juli 2012 en ze woont met haar moeder en oma in Mbale. Raufa’s vader overleed op 14 juli 2015 door een verkeersongeval. Oma verdient wat geld en helpt daar Raufa en haar moeder mee, maar het gezinnetje woont in armoedige omstandigheden. De moeder trekt er regelmatig op uit om geld te verdienen. Raufa zit in P1 van de Bukiti primary school.


Deliverance

Deliverance werd geboren in 2015 als de 5e in een gezin met 6 kinderen. De vader overleed in 2019 door een motorongeluk. Deliverance heeft 2 broers en 3 zussen. Ze is de 5e in de rij. Deliverance woont P1 op Lake Shore Junior basisschool. De thuissituatie is armoedig en de grootmoeder waar ze verblijft is bedlegerig


Akiramu

Akiramu is zes jaar oud en hij heeft een broer en twee zussen. Hij is de jongste. Akiramu gaat naar school en zit in de eerste  klas. Zijn vader stierf 4 jaar geleden bij een verkeersongeval. Akiramu blijft bij zijn grootouders die voor hem zorgen. Ze zijn zwak en kunnen niets doen om hun brood te verdienen.

Elvix

Elvix is zes jaar oud en hij is de 3e met 2 broers en 3 zussen. Hij gaat naar school in P1. Zijn vader stierf 5 jaar geleden aan aids. Elvix verblijft bij zijn grootouders die voor hem zorgen. Ze zijn zwak en kunnen niet veel doen om hun brood te verdienen. De moeder is hiv-positief. Ze probeerde te hertrouwen na de dood van haar man, maar na het krijgen van een baby is haar gezondheid verslechterd. Ze is nu in het huis van haar ouders en een grote last voor de familie. Ze wonen in een armoedig huis.

Judith

Judith is zes jaar oud en ze is als 3e geboren met 2 broers. Ze gaat naar de kleuterschool. Haar vader leeft nog, maar hij zit levenslang vast. Nadat de vader gevangen was gezet, liet de moeder de kinderen in 2016 achter en verdween tot op heden. Judith blijft bij haar arme oma die voor haar zorgt.

Christine

Christine is vier jaar oud en ze is als 7e geboren met 1 broer en 6 zussen. Ze gaat naar school in P1. Haar vader overleed september 2020 aan een hartziekte. Christine blijft bij haar moeder die een arme kleine boerin is. Ze wonen in redelijke omstandigheden. Christine is een zusje van Norah.

Norah

Norah is vier jaar oud en ze is als 6e geboren met 1 broer en 6 zussen. Ze gaat naar school in P1. Haar vader overleed september 2020 aan een hartziekte. Christine verblijft bij haar moeder die een arme kleine boerin is. Ze leven in eerlijke omstandigheden. Norah is een zus van Christine

Ali

Ali is zeven jaar oud en hij heeft vier broers en twee zussen. Hij is de jongste. Hij gaat naar school in P1. Zijn vader stierf 7 jaar geleden met aids. Ali was kort daarna geboren en bleek hiv-positief. Ali verblijft bij zijn moeder die voor hem zorgt. Ze zijn arm en kunnen niet veel doen om hun brood te verdienen.

Mary

Mary is zes jaar oud en ze heeft vijf broers en een zus. Zij is geboren als zesde. Ze gaat naar school in P1. Haar vader stierf in een verkeersongeluk. Mary verblijft bij haar tante die voor haar zorgt. Na de dood van de vader werd het leven moeilijk en nam de tante haar mee naar haar huis. De tante is een weduwe en werkloos, maar met veel afhankelijken om te ondersteunen.

Regan

Regan is vijf jaar oud en hij heeft een broers en twee zussen. Hij is de jongste. Hij gaat naar school in P1. Zijn moeder overleed in december 2020 aan de gevolgen van zweren in de darm. Regan is niet erg gezond en heeft medisch onderzoek nodig.  De Vader liet alle kinderen in de steek en nu verblijven ze bij hun grootmoeder van moederskant die 70 jaar oud is.

 

Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.