Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


Peter

Peter is geboren in 2019 als jongste in een gezin met 2 kinderen. Hij heeft één zusje. De vader van Peter is in 2020 overleden aan de gevolgen van Corona. De familie accepteert Peter niet en zijn moeder is helaas aan de alcohol. Oma zorgt voor Peter, maar is zelf ook zwak van gezondheid. Ze wonen in Magale. Peter zit op de St. Peter Nursery/Primary School in de eerste klas.

Ikira

Ikira is geboren in2018 als 7de in een gezin met 4 jongens en 4 meisjes. Zijn vader overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Zijn moeder probeert met klusjes buitenshuis de kost te verdienen, maar dat is erg moeilijk met zo veel kinderen. Oma helpt ook, maar is zwak van gezondheid. Het gezin woont in een tijdelijk huis in Nabiganda- Butaleja. Ikira zit op de Queens Nursery School

Angela

Angella is geboren in 2017 als oudste in een gezin met 2 kinderen. Ze heeft nog een broertje. Haar vader overleed in 2021 door een verkeersongeluk. De moeder neemt geen verantwording voor de kinderen. Oma probeert voor Angela en haar broertje te zorgen, maar het is zwaar om iedere dag voor eten te zorgen. Ze wonen in Busoba. Dit gezin heeft dringend hulp nodig. Angela is een zusje van Alex.

Alex

Alex is geboren in 2019 als jongste in een gezin met 2 kinderen. Hij heeft nog een zusje. Zijn vader overleed in 2021 door een verkeersongeluk. De moeder neemt geen verantwording voor de kinderen. Oma probeert voor Alex en zijn zusje te zorgen, maar het is zwaar om iedere dag voor eten te zorgen. Ze wonen in Busoba. Dit gezin heeft dringend hulp nodig. Alex is een broertje van Angela.

Helen

Helen is geboren als jongste in een gezin met 4 jongens en 3 meisjes. Haar vader overleed in 2021 ten gevolge van een ongeval. Helen woont nu bij oma in Busoba. Maar zowel moeder als oma zijn niet in staat om voor de 7 kinderen te zorgen. Ze zijn erg arm en hebben dringend hulp nodig.

Henry

Henri is eind 2017 geboren 13de in een gezin met 5 jongens en 8 meisjes. In mei 2023 overleed de vader aan de gevolgen van een slangenbeet. Henri’s moeder probeert door in tuinen van anderen te werken geld te verdienen om voor de kids te kunnen zorgen, maar er zijn te veel monden om te voeden. Het gezin woont in Nabiganda en Henri zit dar op de lagere school in P1. Ze hebben onze hulp nodig.

Trevor

Trevor is geboren als jongste in een gezin met 3 jongens. Trevors moeder overleed tijdens de bevalling door bovenmatig bloedverlies. De kinderen zijn bij oma ondergebracht, maar er is onvoldoende inkomen om voor heb te zorgen. Het is niet bekend waar de vader is gebleven. De nood is groot.

Gift

Gift is geboren in 2018 en is de jongste in een gezin met 3 meisjes. Gift is via de kinderbescherming geadopteerd door een alleenstaande vrouw met 2 eigen kinderen.  Het gezin woont in Bugoko. Gift zit op de Bumbobi primary school. De moeder is zelf ook arm en heeft geen echte bron van inkomsten. Ze hebben de hulp van CCP ingeroepen.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.