Wachtlijst en aanmelding

Op onze wachtlijst staan om privacy redenen geen foto’s van de weeskinderen. Vanzelfsprekend krijg je wel een foto wanneer je besluit één of meer weeskinderen te gaan sponsoren. Op de foto hiernaast staan willekeurige kinderen.
Onderaan deze pagina vind je het formulier om je keuze op te geven. Ook als je geen voorkeur hebt, kun je dat aangeven.

Wil jij het verschil maken in een van deze levens?


 

Medi

Medi is geboren in 2013 als vijfde in een gezin met 8 kinderen. Medi heeft 2 broers en 5 zussen. Zijn vader overleed in 2019 door een motorongeluk. Na het overlijden van de vader heeft de moeder Medi achter gelaten bij een tante, de zus van zijn vader. Hij woont nu bij haar in Nampanga, Sironko district en zit daar op school in klas P3. Het gezin is erg arm en is aangewezen op de hulp van CCP.

John

John is geboren in 2017 als jongste in een gezin met 5 kinderen. John heeft 1 broer en 3 zussen. Zijn vader overleed in 2018 aan een hartkwaal. De moeder probeert wat geld te verdienen door in tuinen te werken, maar dat lukt onvoldoende om van te leven sinds de vader is weggevallen. John woont in Sironko district en zit daar op school in klas P1. Het gezin is erg arm en heeft de hulp van CCP nodig.

Jane

Jane is geboren in 2015 als oudste in een gezin met 3 kinderen. Jane heeft 1 broer en 1 zus. Haar vader overleed in 2017 plotseling, waarschijnlijk door vergiftiging op zijn werk als bewaker. De moeder probeert wat eten te verbouwen in hun kleine tuintje, maar dat lukt onvoldoende om van te leven.  Jane woont in Mbale en zit daar op Situmi Primary school in klas P1. Het gezin is erg arm en heeft de hulp van CCP nodig.

Prossy Joan

Prossy Joan is geboren in 2014 als tweede in een gezin met 5 kinderen. Prossy Joan heeft 2 broers en 2 zussen. Haar moeder is eerder naar Kenya vertrokken (vermoedelijk om geld te verdienen), en kwam terug met kinderen. Bovendien is ze nu seropositief met Hiv/aids. De grootmoeder heeft de zorg voor de kinderen op zich genomen, maar is zelf ook arm.  Prossy Joan woont in Bungokho/Mbale en zit daar op St. Peters Primary school in klas P2.

Leon

Leon is geboren in 2018 als jongste in een gezin met 3 kinderen. Hij heeft 2 broers. Leon wordt opgevoed door zijn oma, omdat zijn moeder niet goed voor hem kan zorgen. Zij leefde als dakloos meisje op straat en ging met allerlei mannen om. De vader van Leon is daarom niet bekend. Nu leeft Leons moeder met haar drie kinderen bij oma die zelf ook arm is. Leon woont in Mbale en zit op de Bumadanda Primary school in klas P1.

Rebecca

Rebecca is geboren in 2015 als zevende in een gezin met 9 kinderen. Ze heeft 4 broers en 4 zussen. Haar vader overleed in 2021 aan een leverziekte. De moeder van Rebecca probeert op een klein stukje grond eten te verbouwen, maar dat brengt te weinig op om van te leven met het grote gezin. Rebecca woont in Mbale en zit op de Canaän Community Primary school in klas P1. Ze leven echt in armoede en hebben de hulp van CCP ingeroepen. Rebecca is een zusje van Isaiah.

Isaiah

Isaiah is geboren in 2018 als zevende in een gezin met 9 kinderen. Hij heeft 3 broers en 5 zussen. Zijn vader overleed in 2021 aan een leverziekte. De moeder van Isaiah probeert op een klein stukje grond eten te verbouwen, maar dat brengt te weinig op om van te leven met het grote gezin. Isaiah woont in Mbale en zit op de Canaän Community Primary school in klas P1. Ze leven echt in armoede en hebben de hulp van CCP ingeroepen. Isaiah is een broertje van Rebecca.

Erick

Erick is geboren in 2016 als zevende in een gezin met 12 kinderen. Hij heeft 5 broers en 6 zussen. Zijn vader overleed in 2021 bij een motorongeluk. Een oom van vaders kant probeert voor het gezin te zorgen, maar samen met de verantwoording voor zijn eigen kinderen is dat een grote uitdaging. Ze hebben daarom hulp gevraagd aan CCP. Erick woont in Bulambuli, een stukje buiten Mbale vlakbij onze geitenfarm. Hij zit op de Buwanyanga Primary school in klas P1.


Naam kind (of: geen voorkeur)
evt vast en mobiel
Een maandelijkse incasso heeft onze voorkeur!

klik hier om meteen naar het machtigingsformulier te gaan.