Geef een geit

Speciaal voor diegenen die voor hun verjaardag, jubileum of feest iets anders willen ontvangen dan  bloemen of wijn, hebben wij een bijzondere cadeautip. Stuur bij de uitnodiging voor je feest aan je familie en vrienden de link mee van onze CCP site. www.ccp-uganda.org/geef een geit/ .

Vraag om een geit of meerdere geiten!  Door een geitencadeaubon (geef een geit) in te vullen en  te downloaden, wordt er een gift overgemaakt voor het geiten / IGA-project. Vervolgens kan je de geitencadeaubon uitprinten en overhandigen op het feest. Omdat dit verjaardagscadeau fiscaal aftrekbaar is, kun je meer geven. Eén geit kost (met vervoer en instructie) 50 Euro. Natuurlijk is elke bijdrage welkom, zoals een bon van 5, 10, 15 of 25 Euro. In plaats van geiten kan een weduwe ook andere zaken ontvangen, zoals kippen, varkens, een naaimachine, gereedschap of geld om een kleine business op te zetten. Dit alles heeft tot doel een inkomen te verwerven of te  verhogen.

Op de donatiepagina kun je invullen welk bedrag je wilt geven. Deze gegevens kun je op de cadeaubon invullen.
Vervolgens geef je aan hoe je wil betalen. Als je het bedrag wil laten incasseren moet je ook het rekening nummer en de tenaamstelling van de rekening invullen.

Print de bon, vul hem in en maak er een origineel cadeautje van!