Wij zoeken een sponsor voor:

Shadrack

Shadrack is 7 jaar oud en volledig wees. Zijn vader overleed aan AIDS in 2012. Zijn moeder overleed aan AIDS in 2015. Ze lieten 5 kinderen achter, 2 jongens en 3 meiden (1 zusje is dit jaar verdronken). De kinderen wonen bij hun grootouder. Ze zijn erg arm. Shadrack zit in groep 3.

Evati

Evati is 6 jaar oud, haar vader overleed in 2014 aan malaria. Haar moeder bleef achter met 9 kinderen, 4 jongens en 5 meisjes. Evati is de jongste. De familie is erg arm. Evati zit in groep 3.

Hellen

Hellen is 6 jaar oud. Haar moeder heeft ze nooit gekend, zij is overleden tijdens de bevalling van Hellen. Haar vader is onbekend. Hellen woont met haar broertje Nathan bij haar tante. Tante heeft zelf ook al 6 kinderen en is erg arm. Hellen zit in groep 3.

Annah Loy

Annah Loy is 7 jaar oud, haar vader is bij een ongeluk om het leven gekomen. Haar moeder is erg zwak en woont met Annah Loy en haar broertje bij opa en oma in. De familie is erg arm. Annah Loy zit in groep 3.

Moses

Moses is 6 jaar oud, zijn moeder overleed in 2016. Zijn vader bleef achter met 4 zonen. De familie is erg arm, vader is gehandicapt en verdient wat geld door in de tuinen van anderen te werken. Moses zit in groep 4.

Ivan

Ivan is 8 jaar oud, zijn moeder overleed in 2012. Zijn vader bleef alleen achter met 4 zonen. Ivan woont bij zijn tante, zij is erg arm en doet graafklussen voor anderen om inkomen te verwerven. Ivan zit in groep 4. 

Ja, ik wil graag sponsor worden van:

Mijn contactgegevens:

Hierbij machtig ik CCP om maandelijks 29 euro aan sponsorbijdrage te incasseren van:

Ik wil de nieuwsbrief van CCP graag ontvangen:

Uw gegevens worden uitsluitend voor onze eigen administratie gebruikt.