Wij zoeken een sponsor voor:

Grace (tweeling met Shalom)

Grace is 3 jaar oud, haar moeder is overleden bij haar geboorte. Ze woont nu bij haar tante. Ze heeft een broer, 2 zussen, en een tweelingzus (Shalom). Maar in het huis waar ze woont, wonen ook nog kinderen van haar tante waardoor er een totaal van 8 kinderen wonen. Grace zit op de kleuterschool.

Shalom (tweeling met Grace)

Shalom is 3 jaar oud, haar moeder is overleden tijdens de geboorte van haar en haar tweelingzus. Shalom woont bij haar tante samen met haar broer, 2 zussen en tweelingzus (Grace). Ook wonen de kinderen van haar tante in hun huis, wat er voor zorgt dat er een totaal van 8 kinderen in het huis wonen. Shalom zit op de kleuterschool.

Ronny

Ronny is 7 jaar oud. Zijn vader overleed in 2019. Hij woont bij zijn moeder en heeft 2 zussen. Ronny zit in groep 3.

Cyrus

Cyrus is 8 jaar oud. Zijn ouders zijn allebei overleden, zijn moeder in 2016 en zijn vader in 2018. Cyrus woont bij zijn tante, die zelf 4 kinderen heeft. Hij heeft een broer en 2 zussen. Cyrus zit in groep 4.

Ambrose

Ambrose is 7 jaar oud. Zijn vader is niet in beeld. Hij is enigst kind en woont bij zijn opa, die niet goed in staat is te werken. Ambrose zit in groep 3.

Isaiah

Isaiah is 8 jaar oud. Zijn vader is overleden aan diabetes in 2012. Zijn moeder bleef achter met 13 kinderen, 5 jongens en 8 meisjes. Isaiah is de jongste en zit in groep 3.

Ja, ik wil graag sponsor worden van:

Mijn contactgegevens:

Hierbij machtig ik CCP om maandelijks 29 euro aan sponsorbijdrage te incasseren van:

Ik wil de nieuwsbrief van CCP graag ontvangen:

Uw gegevens worden uitsluitend voor onze eigen administratie gebruikt.