Wij zoeken een sponsor voor:

Rogers

Rogers is 7 jaar oud, zijn vader overleed aan kanker in 2016. Zijn moeder bleef alleen achter met 5 kinderen, 3 jongens en 2 meisjes. Ze leven van de opbrengsten van de tuin en moeder doet klusjes voor anderen, dit levert niet genoeg op. Het gezin is erg arm. Rogers zit in groep 3.

Edwin

Edwin is 7 jaar oud, zijn vader overleed in 2012. Edwin heeft 1 broer, de jongens wonen bij hun grootouders. Ze zijn erg arm. Edwin zit in groep 4.

Evati

Evati is 6 jaar oud, haar vader overleed in 2014 aan malaria. Haar moeder bleef achter met 9 kinderen, 4 jongens en 5 meisjes. Evati is de jongste. De familie is erg arm. Evati zit in groep 3.

Hellen

Hellen is 6 jaar oud. Haar moeder heeft ze nooit gekend, zij is overleden tijdens de bevalling van Hellen. Haar vader is onbekend. Hellen woont met haar broertje Nathan bij haar tante. Tante heeft zelf ook al 6 kinderen en is erg arm. Hellen zit in groep 3.

Moses

Moses is 6 jaar oud, zijn moeder overleed in 2016. Zijn vader bleef achter met 4 zonen. De familie is erg arm, vader is gehandicapt en verdient wat geld door in de tuinen van anderen te werken. Moses zit in groep 4.

Ivan

Ivan is 8 jaar oud, zijn moeder overleed in 2012. Zijn vader bleef alleen achter met 4 zonen. Ivan woont bij zijn tante, zij is erg arm en doet graafklussen voor anderen om inkomen te verwerven. Ivan zit in groep 4. 

Ja, ik wil graag sponsor worden van:

Mijn contactgegevens:

Hierbij machtig ik CCP om maandelijks 29 euro aan sponsorbijdrage te incasseren van:

Ik wil de nieuwsbrief van CCP graag ontvangen:

Uw gegevens worden uitsluitend voor onze eigen administratie gebruikt.